Antena 3 CNN Life Travel Marele bazar din Marmaris | Experienţă unică pentru pasionaţii de cumpărături

Marele bazar din Marmaris | Experienţă unică pentru pasionaţii de cumpărături

Pe lângă peisaje de vis şi condiţii de lux, oraşul-staţiune Marmaris, aflat pe riviera turcească, oferă ceva aparte. Este locul perfect pentru turiştii care vor să se bucure de o vacanţă la Marea Mediterană, dar şi de o experienţă de shopping inedită.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

 În Marele Bazar din Marmaris se regăsesc peste o mie de magazine, cu o varietate uriașă de produse, şi, cel mai important, prețurile nu sunt fixe. În funcție de răbdarea fiecărui client şi de abilitățile de negociator, pot fi cumpărate produse de calitate, cu mai puţini bani.

Marmaris este un oraș compact. Turiștii care vizitează bazarul din Marmaris au partea de o varietate de produse pe care le pot găsi în cele o mie de magazine. Cu toate acestea, prețurile sunt puțin mai ridicate decât cele din marele bazar din Istanbul.

În bazarul din Marmaris putem găsi ceaiuri, mirodenii, ceramică și marochinărie. De asemenea, putem face shopping de haine, produse cosmetice și rahat turcesc. 

Citește și: Experienţă culinară de neuitat pentru turiştii care ajung în Turcia

Este recomandat turiștilor să aibă la ei bani cash, mai exact lire turcești sau euro. Acest lucru este benefic în procesul de negociere.

Marele bazar din Marmaris găzduiește peste 40 de branduri pentru toate buzunarele.

Subiecte în articol: Marele Bazar Marmaris
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile