Antena 3 CNN Coronavirus Marcel Ciolacu: "Starea de urgență decretată de Iohannis nu are ca scop intensificarea panicii, ci o coordonare eficientă a acțiunii autorităților"

Marcel Ciolacu: "Starea de urgență decretată de Iohannis nu are ca scop intensificarea panicii, ci o coordonare eficientă a acțiunii autorităților"

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a solicitat autorităților să fie foarte atente la modul în care comunică public pentru a nu crea panică în rândul populației.

"În aceste momente dificile pentru România fac un apel către autorități de a acorda o atenție deosebită comunicării publice. Trebuie evitate mesajele alarmiste și orice formulări nefericite de natură a induce temeri suplimentare în rândul populației", a spus liderul PSD.

Ciolacu a subliniat faptul că starea de urgență decretată de președintele Klaus Iohannis, care va intra în vigoare de luni, are ca scop coordonarea eficientă a acțiunii autorităților, în niciun caz intensificarea panicii.

"Instituirea stării de urgență are ca unic scop o coordonare mai eficientă a acțiunii autorităților și nu creșterea intensității panicii", a mai declarat Marcel Ciolacu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben