Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: Ca om este posibil să-l contactez, nu din postura de președinte al partidului

Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: Ca om este posibil să-l contactez, nu din postura de președinte al partidului

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este posibil să îl contacteze pe Liviu Dragnea, după o eventuală eliberare a acestuia din penitenciar, dar numai „ca om”, nu ca președinte al partidului.

de Claudia Popovici    |   

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată. Comisia Penitenciarului Rahova a decis că Dragnea este reabilitat.

Întrebat dacă îl va contacta, după eliberare, pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a răspuns că este posibil să îl contacteze dar ca om nu ca preşedinte al partidului.

 „Ca și om este posibil să fac acest lucru, nu din postura de președinte al partidului”, a spus Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, dacă Liviu Dragnea va putea să revendice un loc în PSD, Marcel Ciolacu a spus că este o „discuție care nu își are rostul în acest moment”.

„Haideți să vedem, e dreptul constituțional al domnului Dragnea să ceară eliberarea condiționată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, interdicțiile cetățenești, dacă există așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Săptămâna viitoare, Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată.

El a executat deja doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În acest context, Dragnea are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Liviu Dragnea PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet