Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că programul de guvernare al noului guvern Cîțu ”arată adevărata față a celor care conduc România”.

de Laura Dinu    |   

”Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea Sănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

Se privatizează chiar și încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.

PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliția Vânzătorilor de țară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 


 
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă