Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, anunţ important despre pensiile speciale: "Săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile"

Marcel Ciolacu, anunţ important despre pensiile speciale: "Săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile"

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în această săptămână ar putea fi luată o decizie cu privire la pensiile speciale.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în această săptămână ar putea fi luată o decizie cu privire la pensiile speciale după mai multe discuții cu membri ai Comisiei Europene pe acestă temă și ca urmare a recomandărilor făcute de aceștia.

"În fiecare zi există videoconferințe cu Comisia, cu tehnicul Comisiei (referitor la pensiile speciale - n.red.). Eu cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile, urmând să venim în Parlament cu modificările... să ne adaptăm deciziei Curții Constituționale și pe urmă să plece legea la promulgare.  

Din punctul meu de vedere, solicitările care au fost făcute de către Comisia Europeană sunt unele de mare bun simț și unele corecte", a spus Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a avut miercuri, la Palatul Victoria, o întâlnire cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional, el afirmând, după discuţiile avute, că trebuie atenţie astfel încât cheltuielile să nu fie scăpate de sub control, lucru care s-a mai întâmplat în România.

Potrivit premierului, experții FMI au apreciat că măsurile luate de Guvern pentru reducerea deficitului sunt în direcția corectă.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensii pensii speciale
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben