Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va vota prelungirea stării de alertă

Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va vota prelungirea stării de alertă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, marți seară, la Antena 3, că PSD nu va vota prelungirea stării de alertă.

"Considerăm că este exclusă din nou o stare de alertă pe tot teritoriul României. Este exclus să prelungim în Parlament iarăși achizițiile netransparente făcute pe toată această perioadă de către Guvern. Este exclus să prelungim spitale suport COVID fără a avea cazuri, în schimb comunitățile respective să nu aibă un spital unde să meargă pentru urgențe.

E posibilă obligativitatea purtării măștilor în spațiile închise, izolarea la domiciliu în momentul în care vii dintr-o zonă de focar sau carantina. Toate aceste lucruri se pot face și printr-o lege sau prin amendamente traduse stării de alertă și putem deschide în sfârșit un parteneriat concret între Parlament, Guvern și cetățenii României.

Miza economică este din ce în ce mai gravă, și se vede, și această abordare de a continua starea de alertă pe tot teritoriul României este total neproductivă și, la câte cazuri sunt anunțate, mult prea alarmistă", a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică în emisiunea Punctul de întâlnire.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile