Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”În România de astăzi, salariile sunt comparabile cu cele din străinătate. Dar costul vieții e mai mic”

Marcel Ciolacu: ”În România de astăzi, salariile sunt comparabile cu cele din străinătate. Dar costul vieții e mai mic”

de Laura Dinu    |   

Premierul Marcel Ciolacu susține că studenții români ”sunt cea mai importantă investiție a României și a statului român”. ”Voi sunteți, de fapt, România de mâine”, a spus acesta. 

”Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi alături de dvs. Vă felicit din toată inima. Aduceți împreună tineri români din toate colțurile lumii. Voi sunteți, de fapt, România de mâine. Mă uit la maturitatea de care dați dovadă.

România se poate dezvolta luptând pentru ceva, nu împotrivă.

România are nevoie de energie pentru a face față provocărilor și pentru a se dezvolta.

Când eram de vârsta voastră, studiile superioare nu îți asigurau un loc de muncă. De aceea, exodul lor a fost atunci fără precedent.

Industria și uzinele, care păreau bune doar pentru fier vechi, renasc datorită mediului privat.

Salariile rivalizează cu cele din străinătate.

Pentru studenții din străinătate, vă felicit. E greu să fii departe de familie. Învățați acolo, dar aplicați tot ce învățați aici, în România. În România de astăzi, salariile voastre sunt comparabile cu cele din străinătate. Dar costul vieții e mai mic.

Fiecare cetățean întors în țară a fost scutit 10 ani de impozite.

Consider că sunteți cea mai importantă investiție a României și a statului român”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul Forumului Studenților Români de Pretutindeni.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile