Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu îi cheamă pe români să trimită idei și propuneri pentru a construi „Planul pentru România”

Marcel Ciolacu îi cheamă pe români să trimită idei și propuneri pentru a construi „Planul pentru România”

de Mia Lungu    |   

Premierul Marcel Ciolacu a transmis luni că vrea să construiască un program de dezvoltare a țării bazat pe ideile și propunerile românilor de rând.

„Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți.”, a scris premierul Marcel Ciolacu, pe Facebook.

„Este momentul ca prioritățile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm țara în următorii patru ani. 

De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție.

Scrie-ne și spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Și cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor.”, a transmis prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile