Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: ”Expertiza și contribuția Google sunt esențiale pentru a pune în practică servicii publice performante și sigure pentru români”

Marcel Ciolacu: ”Expertiza și contribuția Google sunt esențiale pentru a pune în practică servicii publice performante și sigure pentru români”

de Laura Dinu    |   

Premierul Marcel Ciolacu a avut, luni, la Palatul Victoria, o întrevedere cu reprezentanţii Google şi a participat la semnarea unui memorandum de înţelegere între Guvernul României şi această companie, în contextul proiectelor pe care ţara noastră le va dezvolta în infrastructura digitală, inovare şi cercetare.

Potrivit unui comunicat al Executivului, memorandumul de înțelegere a fost semnat, din partea Guvernului, de ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan.

”Am stabilit azi, împreună cu manageri de top ai concernului american Google, liniile strategice ale colaborării care ne va permite să avansăm decisiv în transformarea digitală a serviciilor publice!

Suntem în linie dreaptă cu modernizarea sistemului fiscal pentru detectarea fraudelor și creșterea colectării, iar fiecare zi ne arată că suntem pe drumul cel bun. Expertiza și contribuția Google sunt esențiale pentru a pune în practică servicii publice performante și sigure pentru români.

Am toată încrederea că, împreună, vom reuși să construim o infrastructură digitală care să facă mult mai simplă comunicarea a milioane de contribuabili cu statul în domenii esențiale precum sănătatea, educația, justiția și, mai ales, plata taxelor și obținerea unor avize din partea autorităților publice”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Am stabilit azi, împreună cu manageri de top ai concernului american Google, liniile strategice ale colaborării care ne...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 15 iulie 2024
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă