Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu vrea excluderea lui Dumitru Coarnă din PSD, după ce acesta s-a întâlnit cu ambasadorul rus

Marcel Ciolacu vrea excluderea lui Dumitru Coarnă din PSD, după ce acesta s-a întâlnit cu ambasadorul rus

Un nou scandal zguduie scena politică din România. Patru parlamentari au vorbit cu reprezentanții Ambasadei Rusiei la București, deși nu aveau aprobare în acest sens. Deja, unul dintre ei, social-democratul Dumitru Coarnă urmează să fie exclus din partid.

de Gabriel Dano    |   

"Voi propune excluderea domnului deputat Dumitru Coarnă din Partidul Social Democrat, în prima ședință a conducerii partidului.
Acțiunile domnului Coarnă sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.
PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federația Rusă", a scris Marcel Ciolacu, astăzi, pe Facebook.

sursa: Facebook

O delegație formată din parlamentarii Diana Iovanovici-Șoșoacă, Mihai Lasca, Francisc Tobă (toți trei ex-AUR) și Dumitru Coarnă (PSD) s-a întâlnit miercuri, în urma unei cereri depuse în acest sens, cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, potrivit unui comunicat al lui Șoșoacă.

Cei patru parlamentari au prezentat o propunere privind o așa-numită ”poziție de neutralitate” a României în războiul declanșat de Rusia în urma invadării Ucrainei.

 

Subiecte în articol: dumitru coarna
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog