Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: "Realegerea președintelui Erdogn oferă garanția dezvoltării Parteneriatul nostru Strategic"

Marcel Ciolacu: "Realegerea președintelui Erdogn oferă garanția dezvoltării Parteneriatul nostru Strategic"

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în care susține că realegerea președintelui turc Erdogan garantează dezvoltarea colaborării între România și Turcia în NATO.

de Ioana Mircea    |   

Înainte de aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din Turcia, Marcel Ciolacu a transmis în această seară un mesaj pe Facebook, în care susține că realegerea președintelui Erdogan va garanta dezvoltarea colaborării între Turcia și România.

"Turcia rămâne unul dintre cei mai importanți parteneri strategici ai României! Realegerea președintelui Recep Tayyip Erdogn oferă garanția dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO.

Menținerea securității la Marea Neagră este vitală în acest context geo-strategic tensionat. Mai mult, Turcia este unul dintre partenerii comerciali tradiționali ai României și mizăm pe stimularea relațiilor economice și în viitor.

Firmele turcești prezente în România au o contribuție importantă, inclusiv în domeniul infrastructurii de transport, componentă esențială pentru dezvoltarea economiilor noastre" a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Recep Erdoğan, primele declarații înainte de aflarea rezultatelor alegerilor: ”Bye, Bye domnule Kemal”

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Erdogan
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile