Antena 3 CNN Emisiuni Subiectiv Marcel Ciolacu, despre acuzaţiile de blat cu Iohannis: "Măi secăturilor, voi faceți un șantaj ordinar. Ce ar putea să îmi dea el mai mult ca românii?"

Marcel Ciolacu, despre acuzaţiile de blat cu Iohannis: "Măi secăturilor, voi faceți un șantaj ordinar. Ce ar putea să îmi dea el mai mult ca românii?"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a vorbit despre moţiunea de cenzură şi a clarificat acuzaţiile potrivit căreia ar avea o înțelegere cu preşedintele Klaus Iohannis privind scandalul din coaliţie.

de Claudia Popovici    |   

Marcel Ciolacu, a răspuns acuzațiilor aduse de George Simion, co-preşedinte AUR care a cerut dovezi că social democraţii nu au o înțelegere cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Nu acuz PSD, cer dovezi clare că PSD nu este teleghidat din spate de președintele Iohannis și poate să înțeleagă faptul că o moțiune doar a PSD-ului nu va trece niciodată, cum nu a trecut nici cea din luna iunie", spunea, joi, 2 septembrie, liderul AUR George Simion.

În replică, Marcel Ciolacu a spus că de fiecare dată când PSD creşte în sondaje apar astfel de afirmații.

„Dacă vrei să cadă un guvern nu este logic să îți dai totuși demisia din acel guvern și atunci guvernul cade de drept și nu mai trebuie nicio moțiune, nici să faci alianțe nici cu PSD nici cu AUR?

Cum să fac blat cu Iohannis! Ce să îmi dea mie Iohannis mai mult decât mi-au dat românii? Nu am dosare penale, nu am furat, de ce să fac blat cu Iohannis?

De ce să facă PSD un blat cu Iohannis în acest moment? Că a ieșit nu știu ce lider şi s-a supărat pe noi că nu îi votăm moțiunea. Să spună că să demonstreze Ciolacu că nu e blat să voteze.

Păi, măi secăturilor voi faceți un șantaj ordinar. S-au prins oamenii, v-au luat jucăria că ați pus labele pe justiție și acum sunt supărați. Eu trebuie să demonstrez...

Cum poți să acuzi? Ce să am eu cu Iohannis? Nu m-a sunat Iohannis, nu m-am văzut cu el. Cer şi vă dau toate telefoanele, nu am vorbit cu Cîţu.

Cu domnul Barna și cu domnul Cioloș mă așteptam să vorbesc să punem la punct un text al moțiunii", a spus Marcel Ciolacu la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?