Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre alegerea lui Vîlceanu la Ministerul Finanțelor: ”Nu este unul dintre produsele high-class ale PSD”

Marcel Ciolacu, despre alegerea lui Vîlceanu la Ministerul Finanțelor: ”Nu este unul dintre produsele high-class ale PSD”

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, spune că PSD este o ”pepinieră” bună pentru celelalte partide, după ce Dan Vîlceanu a fost desemnat Ministrul Finanțelor.

de Georgiana Adam    |   

Președintele PSD aduce critici la adresa miniștrilor de la Agricultură, Fonduri Europene și Muncă, catalogându-i ca fiind ”0”. De asemenea, Marcel Ciolacu, menționează că și Vîlceanu va fi unul dintre ”mulţii miniştri ai acestui Cabinet”.

"În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veţi vedea în următoarele luni prestaţia la Ministerul Finanţelor.

Bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe! Este portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru.

Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet. Şi îi luăm pe rând: domnul Oros, la Agricultură - zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Muncă.

Aşa şi cu domnul Vîlceanu, că a fost pesedist, că a fost şeful tineretului social-democrat, marea problemă este că, în continuare, domnul Cîţu este prim-ministru al României", a spus Ciolacu, miercuri, la B1 TV.

Miercuri, Dan Vîlceanu a fost validat pentru Ministerul Finanţelor, cu 47 de voturi "pentru"

Liderii liberali s-au reunit în BPN pentru a valida nominalizarea lui Dan Vîlceanu pentru Ministerul Finanţelor, iar votul a fost de 47 la unu.

"Pentru" au votat 47 de liberali, iar împotrivă a fost înregistrat un vot. 

Dan Vîlceanu, nominalizarea PNL pentru a prelua Ministerul Finanţelor

Dan Vîlceanu este susţinut de Florin Cîţu, dar nu este agreat de Ludovic Orban. De altfel, la şedinţă au venit toţi aliaţii premierului, însă Orban a preferat să vină singur, fără susţinători. 

"Nu am niciun dubiu că voi face echipă bună cu premierul. Îmi doresc preluarea ministerului cât mai repede", a spus, miercuri, Dan Vîlceanu, după nominalizare.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet