Antena 3 CNN Emisiuni Subiectiv Marcel Ciolacu: "Această coaliţie este condamnată să reziste până în 2024"

Marcel Ciolacu: "Această coaliţie este condamnată să reziste până în 2024"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi seară, la Antena 3, că actuala coaliţie este condamnată să reziste până în 2024, indiferent dacă acest lucru convine unora sau nu.

de Silvia Preda    |   

Întrebat dacă există jar aprins în coaliţie, Marcel Ciolacu a declarat: ”Dacă cineva vrea să ducă această coaliţie - eu nu cred că în acest moment ne permitem să o ducem spre un joc politic şi să încercăm să măsurăm partidele după sondaje şi anumite şmecherii. Eu nu vreau să intru în acest joc şi vreau să fiu foarte bine înţeles”.

Marcel Ciolacu: "Această coaliţie este condamnată să reziste până în 2024"

"Această coaliţie trebuie să funcţioneze până în 2024, pentru că sunt nişte ani cu mari provocări pentru România", a mai spus liderul PSD.

"Am un partener în premier, care este un om de bună credinţă. Sunt ferm convins că vom respecta cu toţii cele pe care ni le-am asumat(...). Nu sunt dispute majore între mine şi domnul Cîţu, avem viziuni diferite şi abordări diferite, dar eu nu cred că cineva îşi permite să distrugă această coaliţie ţinând cont de ce provocări au românii", a mai spus Ciolacu, adăugând că nu a avut consultări pe probleme de coaliţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: "Dacă nu recâștigăm încrederea românilor nu vom depăși pandemia"

"Nu cred că neapărat trebuie să punem presiune pe români să se vaccineze sau nu", a spus preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu demontează actuala soluție a Guvernului la problema facturilor uriașe la energie electrică și gaze

Există temeri că românii vor fi îngropați în facturi în perioada următoare, în contextul în care creșterile la energie electrică și gaze sunt foarte mari.

Marcel Ciolacu a admis, marți seară, la Antena 3, că situația poate deveni dificilă și afirmă că va urma o ședință de coaliție care să vină cu o soluție.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion