Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după slujba de Adormirea Maicii Domnului de la Mănăstirea Văratec: „Nu are nicio legătură cu candidatura”

Marcel Ciolacu, după slujba de Adormirea Maicii Domnului de la Mănăstirea Văratec: „Nu are nicio legătură cu candidatura”

de Vasile Marcu    |   

Premierul Marcel Ciolacu a fost joi, de Sfânta Maria, la Mănăstirea Văratec, alături de mai mulți lideri importanți din PSD. La finalul slujbei, premierul a declarat că vizita la mănăstire nu are nicio legătură cu candidatura la prezidențiale.

„Este cea mai mare și mai vestită mănăstire de maici din toate statele ortodoxe. Biserica Ortodoxă este și un stâlp spiritual dar este și stâlp al identității noastre naționale.

Am venit împreună cu președinții de Consilii Județene noi aleși pentru că sunt și ei la început de drum. Toată slujba m-am gândit la părinții mei, care au fost chemați la domnul. Nu are nicio legătură cu candidatura. Plec cu sentimente de împlinire de aici de la biserică”, a declarat Marcel Ciolacu.

În schimb, Nicolae Ciucă este la mare, alături de preşedintele Klaus Iohannis, şi participă la festivităţile dedicate Zilei Marinei. 

Surse Antena 3 CNN spun că preşedintele Iohannis şi liderul PNL, Nicolae Ciucă, vor avea o discuţie în acestă seară. 

În ce-l priveşte pe Ciolacu, potrivit unor surse social-democrate, acesta este un ultim pas pe care liderul PSD mai voia să-l facă înainte de a lua o decizie în privința candidaturii la alegerile prezidenţiale, să vină într-un scurt pelerinaj la Mănăstirea Văratec care chiar are hram astăzi, de Adormirea Maicii Domnului.

Ciolacu a vrut să participe la această slujbă împreună cu mai mulți lideri din partid, precum Paul Stănescu, parlamentari locali, șefii organizației PSD din Neamț, din Suceava care au fost la slujbă. 

Apoi, Marcel Ciolacu va lua o decizie şi urmează să o anunțe în zilele viitoare, dar nu înainte de a discuta cu cei din conducerea partidului, din nou.

Pe de altă parte, Nicolae Ciucă va avea mai multe discuții în acest weekend cu președintele Klaus Iohannis, pentru că ambii rămân peste weekend la mare și, potrivit unor surse politice, vor avea mai multe întâlniri despre ce ar trebui să facă Partidul Național Liberal sau care este strategia PNL pentru viitoarele alegeri, atât cele parlamentare, cât și mai ales cele prezidențiale. 

Este pentru prima dată când cei doi lideri ai coaliției de guvernare sunt de ziua Marinei la evenimente diferite.

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, la slujba de Sfânta Maria, de la Mănăstirea Văratec

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost joi la slujba de Sfânta Maria, de la Mănăstirea Văratec.

Şeful Executivului a fost la Văratic, judeţul Neamţ, împreună cu secretarul general al PSD, Paul Stănescu, după cum se vede în imagini.

Preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, ministrul social-democrat al Apărării Angel Tîlvăr şi ministrul de Interne Cătălin Predoiu, se află la Constanţa, la ceremoniile organizate de Ziua Marinei.

„Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forța spiritualității neamului românesc. 

M-am bucurat de slujbă alături de toți credincioșii veniți aici cu inima deschisă și plină de credință. Și m-am rugat alături de ei pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor. 

O zi binecuvântată tuturor!”, a scris premierul Marcel Ciolacu, joi, pe pagina de Facebook.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile