Antena 3 CNN Conținut plătit Mâncare delicioasă și rapid preparată - cumpără un robot de bucătărie multifuncțional profesional

Mâncare delicioasă și rapid preparată - cumpără un robot de bucătărie multifuncțional profesional

Viața poate fi ușoară și plăcută dacă ne folosim de ultimele inovații în materie de tehnologie.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

De la gadgeturi care ne permit comunicarea la distanță până la obiectele electrocasnice totul este în așa fel gândit încât să ne ajute să economisim timp. Iar timpul să fie folosit împreună cu cei dragi la o masă în familie.

Chiar și în bucătărie ne putem folosi de câteva unelte care să ne ajute cu treburile mai mărunte și care necesită viteză și îndemânare. Gospodinele știu exact ce au de făcut în această situație.

Robotul multifuncțional care îți salvează ziua când ești pe fugă

Este greu să te descurci în bucătărie, dacă nu ai un ajutor la îndemână. Fie că vorbim aici de bucătăria personală sau de bucătăria restaurantelor, toate ar trebui să fie dotate cu ustensilele necesare preparării rapide a diferitelor feluri de mâncare.

Una dintre cea mai bună soluții, aflată la îndemâna oricui, este achiziționarea unui robot de bucatarie multifunctional profesional. Acesta este un aparat dotat cu mai multe funcții în așa fel încât anumite operațiuni să se desfășoare mult mai rapid și în același timp eficient. Nu va mai fi nevoie de prea mult timp irosit în bucătărie, ci doar de o bună îndemânare în a-l folosi.

Robotul multifuncțional de la KitchenShop are mai multe funcții încorporate așa cum ar fi felierea și tocarea cărnii, frământarea aluatului, amestecarea sosurilor și cremelor și stoarcerea sucului din fructe pentru smoothie. Toate aceste operațiuni se fac în deplină siguranță datorită accesoriilor speciale cu care este dotat robotul. Acestea sunt storcătorul pentru fructe, setul pentru separarea piureurilor și setul de trei discuri pentru feliere și răzuire.

Ce caracteristici importante prezintă un robot de bucătărie?

Printre cele mai importante caracteristici pe care este calitatea ustensilelor de bucătărie livrată de către echipa de la KitchenShop - vezi mai multe pe site.

Într-adevăr, un robot multifuncțional are câteva caracteristici importante și este bine să le cunoaștem înainte de achiziționarea lui. Acestea sunt următoarele:

  • un motor ultra silențios cu capac de securitate atașat;

  • trei cuve de dimensiuni diferite pentru operațiuni multiple;

  • discuri și cuțite din oțel inoxidabil;

  • pâlnie de alimentare extralargă;

  • trei seturi de accesori extra.

La acestea se mai adaugă spatula de curățare și o cutie de depozitare accesorii cu capac rabatabil. Este bine, de asemenea, să se țină cont de puterea de alimentare a aparatului la sursa de energie. Aceasta este de 1001-1100 W.

KitchenShop, magazinul de electrocasnice al familiei tale

A fi eficient în bucătărie nu ține doar de îndemânare, ci și de aparatele care ne ajută să ne facem treaba atunci când avem de pregătit o masă festivă. Astfel, pe lângă roboții de bucătărie, la magazinul online KitchenShop se mai găsește o gamă variată de alte produse dintre care enumerăm aici aparate de făcut sandvișuri, prăjitoare de pâine, cafetiere și espressoare, râșnițe de cafea sau aparate de gătit, cum ar fi plitele electrice sau friteuzele.

Transportul acestora este gratuit la comenzi de peste 85 de lei și se acceptă și plata în rate fără dobândă.

KitchenShop este de asemenea furnizor de aparatură și echipamente pentru bucătăriile profesionale. Acele preparate delicioase de la restaurante diverse, realizate rapid și ca la carte sunt posibile nu doar pentru că există personal instruit în acest sens. O mare diferență o face și aparatura. Unele dintre cele mai cunoscute branduri de nișă sunt comercializate aici. Așadar cei care doresc să servească clienților calitate, vor face mai întâi de toate alegeri de calitate, adică aparatură și ustensile cum sunt cele de la KitchenShop disponibile.

Pentru mai multe informații privind produsele livrate de KitchenShop accesați pagina oficială.

Contact: office@kitchenshop.ro

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile