Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Mâncăm brânză fără lapte, dar cu uleiuri vegetale. Cum o recunoaștem la raft

Mâncăm brânză fără lapte, dar cu uleiuri vegetale. Cum o recunoaștem la raft

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 21:39 03 Mar 2017 Modificat la 21:39 03 Mar 2017

Mâncăm brânză fără lapte, dar cu uleiuri vegetale. Doar că asta ne poate face rău, susţine un profesor universitar din Cluj-Napoca. 

Practic, grăsimile vegetale din brânzeturi cresc nivelul de colesterol din organism, spune el. 

Preşedintele Patronatului Român din Industria laptelui spune că produsele naturale şi cele cu înlocuitori sunt expuse la rafturi diferite, iar etichetele vorbesc cel mai bine despre conţinutul lor.

Sursa: Observator.tv

Etichete: branza
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole