Antena 3 CNN Life Mănâncă aceste alimente și părul alb va întârzia să apară!

Mănâncă aceste alimente și părul alb va întârzia să apară!

Parul gri este frecvent asociat cu imbatranirea. Cu toate acestea, stiati ca nu doar genetica si trecerea timpului sunt de vina pentru aparitia acestuia?

Anumite deficiente nutritionale sunt, de asemenea, cunoscute pentru depigmentarea parului. Asigurati-va ca obtineti suficiente doze de vitamine si minerale, potrivit Lyla.ro.

Fructe de padure

Fructele de padure sunt venerate pentru continutul lor de vitamina C. Un antioxidant, vitamina C este necesar pentru o piele si un par sanatos. Acest nutrient promoveaza productia de colagen, precum si neutralizeaza excesul de radicali liberi care accelereaza procesul de imbatranire.

Din moment ce parul alb este legat de imbatranire, consumul de multime de fructe de padure poate impiedica aparitia firelor albe.

Somon

Acizii grasi de Omega-3 si proteinele din somon fac acest fruct benefic pentru sanatate. Consumul sau regulat este, de asemenea, bun pentru podoaba dvs. capilara, datorita continutului sau de seleniu. Seleniul este un mineral necesar producerii hormonale adecvate a organismului.

Bomboane de ciocolata

Cuprul este un mineral cunoscut pentru ca ajuta la productia de melanina, pigmentul intunecat care ofera pielii si parului culoarea lor.

Consumul de ciocolata, in special de tip semidulce, poate contribui la mentinerea acestor fire de par la departare, deoarece contin cupru. Consumul de ciocolata este un mod somptuos pentru a preveni aparitia firelor de par albe.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile