Antena 3 CNN Externe Mama șoferului român de TIR omorât în Franța, apel pentru aducerea lui acasă: ”Suntem săraci, o familie distrusă”

Mama șoferului român de TIR omorât în Franța, apel pentru aducerea lui acasă: ”Suntem săraci, o familie distrusă”

Mama şoferului român de TIR omorât în Franţa a lansat un apel pentru aducere lui acasă, având în vedere că o astfel de repatriere este extrem de costisitoare, iar situaţia financiară a familiei este dificilă. Mihai a fost omorât cu o sabie, într-o parcare din Franţa, chiar sub ochii îngroziţi ai soţiei sale, de un individ care a fugit imediat după atac.

de Andreea Cigolea    |   

”Noi nu am cerut bani nimănui, suntem săraci, cu 800 de lei pe lună. Pentru înmormântare am făcut împrumut la bancă. Singurul nostru ajutor era o rentă pe  care mi-a făcut-o băiatul pentru supraviețuire. Ăștia suntem, vreau să ne ajute Dumnezeu, să îmi aduc băiatul, să plâng continuu privindu-i poza și cu lumânări aprinse. Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu acum, Dumnezeu cu mila, atât mi-a mai rămas, să strig la el!” a scris mama lui Mihai, pe un cont de socializare. 

”Îl vreau acasă, nu știu când îl vor repatria, suntem o familie distrusă, nu știu cum o să trec peste această nenorocire, nu mai știm nimic, nimeni nu ne contactează, el este încă la morgă în Franța, Doamne, dă-mi putere!” a mai adăugat femeia. 

Şofer român de TIR, omorât cu o sabie într-o parcare din Franţa, sub ochii îngroziţi ai soţiei

Un şofer român de TIR a fost omorât cu o sabie, într-o parcare din Franţa, sub ochii îngroziţi ai soţiei, cu care lucra în echipaj.

Mihai Spătaru se afla, noaptea trecută, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa.

La un moment dat, tânărul şofer român de TIR i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte va verifica încărcătura. Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.

 

Subiecte în articol: sofer Franta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben