Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Mama și sora cântăreței Mariah Carey au murit în aceeaşi zi: „Inima mea este frântă”

Mama și sora cântăreței Mariah Carey au murit în aceeaşi zi: „Inima mea este frântă”

de Georgiana Marina    |   

Mama și sora cântăreței Mariah Carey au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunțat vedeta americană, scrie The Guardian.

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama, Patricia, în acest weekend”, a declarat Mariah Carey luni. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea, Alison, şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”.

Cântăreaţa câştigătoare a premiului Grammy a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morţii sale.  

Nu au fost făcute publice detalii cu privire la cauzele decesului. Patricia, în vârstă de 87 de ani, a fost cântăreaţă de operă şi antrenoare vocală de origine irlandezo-americană.

În cartea de memorii a lui Carey din 2020, The Meaning of Mariah Carey, cântăreaţa câştigătoare a cinci premii Grammy şi-a detaliat relaţia complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „atât de multă durere şi confuzie”. Carey, în vârstă de 55 de ani, a declarat că între ele a apărut competiţia. Invidia profesională „vine odată cu succesul, dar când persoana este mama ta şi invidia apare la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea. Într-un interviu acordat lui Gayle King în 2022, cântăreaţa a declarat că a fost „cu siguranţă” afectată de criticile mamei sale când era mică.

Pe de altă parte însă, ea a vorbit despre dragostea profundă pe care a simțit-o pentru mama ei: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.

Despre sora ei, Mariah Carey a scris că, pentru o vreme, a fost „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic” pentru ea să nu aibă niciun contact cu aceasta.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile