Antena 3 CNN Life Mama și-a ucis fiica cea mică cu sânge rece, apoi i-a aruncat trupul pe geam, de la etajul 9. Secretul tulburător care s-a aflat după oribila crimă

Mama și-a ucis fiica cea mică cu sânge rece, apoi i-a aruncat trupul pe geam, de la etajul 9. Secretul tulburător care s-a aflat după oribila crimă

O femeie de 45 de ani, mamă a doi copii, și-a ucis cu sânge rece fiica cea mică, apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit pe geam. Vecinii au privit neputincioși cum fetița de 12 ani s-a zdrobit de caldarâm.

Tragicul incident a avut loc în Ucraina, iar camerele de supraveghere au filmat-o pe femeia de 45 de ani care se chinuia să arunce peste balustradă trupul propriei fiice, pe care o omorâse cu scurt timp în urmă, potrivit kanald.ro.

Vecinilor Svetlanei Sheleveyster nu le vine să creadă că femeia, profesor de meserie, a fost capabilă de un asemenea gest. Ei susțin că aceasta părea o mamă iubitoare, care are o relație extraordinară cu fiicele ei. În momentul comiterii crimei, fiica cea mare și soțul femeii nu erau acasă. Fetița de 12 ani a fost sufocată și apoi aruncată de la 9 al blocului în care locuia.

Surse din anturajul femeii de 45 de ani le-au spus polițiștilor că aceasta avea anumite tulburări psihice, dar că nu a cerut niciodată ajutorul medicilor. Se pare că acesta ar fi și motivul pentru care a comis oribila crimă.

 

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile