Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă din Galaţi, beată la volan şi cu copiii în maşină, spectacol cu poliţiştii: "Am băut vin de ţară"

Mamă din Galaţi, beată la volan şi cu copiii în maşină, spectacol cu poliţiştii: "Am băut vin de ţară"

O mamă din Galaţi, care conducea sub influenţa alcoolului, cu copiii în maşină, a făcut spectacol în momentul în care a fost oprită în trafic de poliţiştii locali.

de Gabi Vlad    |   

Inconștiență maximă pentru o femeie în vârstă de 38 de ani surprinsă de polițiști la volanul unui autoturism cu o alcoolemie de aproape 1 mg/l în aerul expirat, fără permis și cu doi copii minori de 13 și 14 ani în mașină.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la faptul că un echipaj al Poliției Locale Galați a oprit în trafic, pe stradă Traian, un autoturism care se deplasa sinuos.

La fața locului, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se află o femeie, de 38 de ani, din municipiul Galați, din verificări rezultând că această nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult, fiind testată cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare, această este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

În faţa poliţiştilor, femeia s-a dat în spectacol în timp ce copiii ei râdeau: "Am furat maşina, n-am permis şi am băut vin de ţară".

Subiecte în articol: Galați
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile