Antena 3 CNN Actualitate Inedit Maimuța ”Batman”: o primată a devenit celebră imediat după naștere pentru un semn unic, pe nas

Maimuța ”Batman”: o primată a devenit celebră imediat după naștere pentru un semn unic, pe nas

Grădina Zoologică Brevard din Melbourne, Florida, a anunțat nașterea unei maimuțe păianjen într-o postare pe blog. Dar nu este orice maimuță păianjen: nou-născutul are un semn unic în forma simbolului ”Batman” pe nas.

de Cerasela Stafie    |   

”Batman Returns” – la o grădină zoologică din Florida. Maimuța a venit pe lume cu ”Bat-Signal” chiar pe nas.

Semnul arată silueta unui liliac care își întinde aripile și este folosit în toată seria DC Comic.

Animalul s-a născut la data de 15 aprilie. Părinții săi, o femelă de 31 de ani numită Rochelle și un mascul, Shooter, în vârstă de 25 de ani, sunt considerați experimentați, iar micuța este pe mâini bune.

”Tânărul se descurcă bine, ținându-se tare de mama și alăptând cu succes”, a anunțat grădina zoologică. Sexul tinerei maimuțe nu este încă cunoscut. 

Maimuțele păianjen negre, găsite în estul Americii de Sud, sunt clasificate drept ”vulnerabile”, fiind pe cale de la dispariție, potrivit World Wildlife Fund. Populația lor a scăzut din cauza distrugerii pădurilor tropicale tropicale și a vânătorii.

”Fiecare naștere în grădina zoologică ne ajută să luptăm împotriva pierderii acestor specii prețioase în aria lor naturală”, spune Grădina Zoologică Brevard.

Subiecte în articol: maimuta Batman semn
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă