Antena 3 CNN Externe Maia Sandu s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ce a transmis președinta Republicii Moldova

Maia Sandu s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ce a transmis președinta Republicii Moldova

de Roxana Mihăiescu    |   

Maia Sandu a anunțat, luni, că a fost testată pozitiv la Covid-19, iar din acest motiv nu va participa la evenimentele publice din perioada următoare.

Președinta Republicii Moldova a transmis că se simte bine, însă va sta izolată în următoarele zile, iar din acest motiv toate aparițiile publice vor fi anulate.

„Din păcate, am luat COVID-19 și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome, decât că sunt puțin mai obosită decât altă dată. Pentru a nu crea riscuri pentru altă lume, voi sta izolată în următoarele câteva zile” a transmis lidera de la Chișinău, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Maia Sandu: „Atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste”

Totodată, Maia Sandu le-a recomandat cetățenilor să se adreseze la medic în momentul apariției primelor simptome. 

,,Să fiți atenți, COVID-ul nu a dispărut. Atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste, discutați cu medicul dumneavoastră. Eu vă urez tututor sănătate. Să aveți grijă de voi”, a punctat președintele Sandu.

Republica Moldova sărbătorește Ziua Independenței

Marți, 27 august, Republica Moldova sărbătorește Ziua Independenței.

Alar Karis (Estonia), Edgars Rinkēvičs (Letonia) și Gitanas Nausėda (Lituania) vor ajunge în Republica Moldova pentru participa la acest eveniment, însă, ca urmare a faptului că s-a îmbolnăvit, Maia Sandu nu va putea fi prezentă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile