Antena 3 CNN Externe Mapamond Magazinul Louis Vuitton din centrul Parisului, jefuit. Hoţii au plecat cu produse în valoare de 1 milion de euro

Magazinul Louis Vuitton din centrul Parisului, jefuit. Hoţii au plecat cu produse în valoare de 1 milion de euro

de Naty Badea    |   

Hoții au intrat într-un magazin Louis Vuitton din Paris și au furat aproximativ o sută de articole.

4 minute. Doar atât a durat jaful la magazinul Louis Vuitton aflat în centrul Parisului. 4 hoţi au pătruns în plină noapte la respectivul magazin folosind o maşină în marşalier pe post de berbec cu care au forţat intrarea. 

Conform Le Figaro la faţa locului au sosit de urgenţă mai multe echipaje de poliţie care au constatat că hoţii au reuşit să fure peste 100 de articole de lux. 

Deşi nu a fost calculat deocamdată cu precizie, din primele estimări, prejudiciul se ridică la aproximativ 1 milion de euro. Poliţiştii francezi au deschis o anchetă de amploare şi îi caută la această oră pe cei patru infractori.

Presa din Franţa scrie că imaginile de pe camerele de supraveghere care sunt vizionate de autorităţi confirmă faptul că hoţii au rămas doar 4 minute în incinta magazinului.

Din modul în care au acţionat, anchetatorii au concluzionat că foarte probabil este vorba despre o bandă de hoţi profesionişti care cunoşteau exact locul.

Subiecte în articol: jaf Louis Vuitton paris
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile