Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vrei să pui bazele unui magazin online, dar nu știi de unde să începi? Alege easyCart

Vrei să pui bazele unui magazin online, dar nu știi de unde să începi? Alege easyCart

Tot mai mulți antreprenori încep să conștientizeze importanța prezenței afacerilor lor și în mediul online, însă procesele birocratice din spatele acestui demers, plus complexitatea dezvoltării unui magazin online pare să îi țină în loc.

de Georgiana Adam    |   

Dacă și tu ești în situația în care îți dorești să dai startul vânzărilor online, însă nu știi ce și cum trebuie să faci, poți accesa serviciile unei platforme specializate în acest sens. Optează pentru creare magazin eCommerce prin easyCart și vei putea să te bucuri de primele rezultate în aproximativ 2 săptămâni de la înregistrarea în platformă!

Ce este easyCart?

O platformă eCommerce de tip SaaS, easyCart este ajutorul de care ai nevoie atunci când vrei să construiești de la zero un magazin online. Cu alte cuvinte, primești direct licența de software ceea ce îți oferă un magazin la cheie pe care îl poți personaliza după bunul plac. Este soluția optimă pentru afacerile medii, mari și cele în curs de scalare, oferindu-ți posibilitatea să vinzi rapid, fără bătăi de cap cu privire la servicii de mentenanță sau hosting. Pentru toate acestea va trebui să achiți un abonament lunar pe care lu îl configurezi în funcție de nevoi și posibilități.

Care sunt avantajele de care te bucuri atunci când îți consolidezi magazinul online cu easyCart?

Principalul beneficiu care reiese dintr-o astfel de alegere este că scapi de toată munca de creare, lansare și întreținere a site-ului. Lași totul pe mâna profesioniștilor, în timp ce culegi rezultatele. Totodată, te bucuri de instrumente și opțiuni adaptate de creștere, promovare și optimizare care te vor ajuta semnificativ în creșterea vânzărilor. Nu în ultimul rând, costurile lunare pe care le plătești în schimbul acestor servicii sunt foarte avantajoase și le poți adapta constant în funcție de nevoile tale curente.

Care sunt pașii de urmat pentru realizarea unui magazin online?

Dacă te-ai convins că easyCart furnizează soluția perfectă pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să îi faci este să îți configurezi abonamentul direct de pe site. Ulterior, vei fi contactat pentru a furniza detalii importante despre afacerea ta și despre cum vrei să arate site-ul și să stabilești toate detaliile colaborării. Imediat după vei fi înregistrat pe platformă și începe munca de consolidare și lansare a magazinului care durează în medie până la două săptămâni. După expirarea acestei perioade poți începe să testezi magazinul, să faci primele vânzări și să îți scalezi afacerea.

Alege abonamentul potrivit pentru tine

Dacă vrei să testezi cum funcționează această schimbare pentru afacerea ta, poți opta pentru abonamentul standard. Acesta îți oferă toate facilitățile minime de care ai nevoie pentru a putea începe să vinzi online și costă doar 24 de euro pe lună. La acesta vei putea adăuga multiple upgrade-uri de marketing și vânzări:

  • Avansat (+30 euro) – este ideal pentru afacerile mici care au nevoie de un magazin profesionist optimizat pentru vânzări.

  • Profesional (+50 euro) – funcționează ca o echipă de marketing sau de vânzări profesionistă. Îți oferă acces la toate instrumentele de promovare și optimizare de care ai nevoie pentru a te dezvolta rapid într-un timp scurt.

  • Premium (facilități personalizabile) – ai parte de toate facilitățile celorlalte opțiuni în timp ce beneficiezi de ajutor și în administrare, de account manager, integrări cu ERPuri și multe alte opțiuni.

De îndată ce începi să observi primele rezultate ale magazinului tău, te vei convinge de faptul că nu există cale de întoarcere. Nu doar că îți dezvolți afacerea, însă ai posibilitatea și să îți lărgești plaja de clienți, să câștigi notorietate și să observi o creștere impresionantă a vânzărilor într-un timp record, plus multe altele.

Descoperă toate avantajele fascinante ale vânzărilor online cu easyCart!

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă