Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna face petrecere cu 500 de invitați la teatrul antic din Pompei, printre ruinele romane. Poliția e în alertă

Madonna face petrecere cu 500 de invitați la teatrul antic din Pompei, printre ruinele romane. Poliția e în alertă

de Georgiana Marina    |   

Madona închiriază Teatro Grande din parcul arheologic Pompei pentru petrecerea aniversară de 66 de ani, unde sunt invitați 500 de oaspeți, scrie presa italiană.

Încă nu există o confirmare oficială, dar toată presa din Italia scrie că Madonna își va sărbători cea de-a 66 -a aniversare în 16 august la Teatro Grande din Pompei, printre ruinele romane.

Petrecerea a fost organizată cu cea mai mare discreție și la ea vor participa cel puțin 500 de persoane, printre care foarte multe vedete internaționale, precum Katy Perry și Orlando Bloom.

Se pare că vedeta a plătit nu mai puțin de 30.000 de euro pentru închirierea acestui loc inedit și excentric. Mâncarea va fi pregătită de bucătari premiați la nivel internațional.

Presa din Italia mai scrie că marți, la sediul poliției din Pompei, va fi organizată o ședință în care se vor decide măsurile de securitate și ce forțe de ordine vor fi mobilizate pe teren.

Nu este prima oară când Madona își sărbătorește ziua de naștere în Italia. Anii trecuți a sărbătorit la Puglia și în Sicilia.

 

Subiecte în articol: Madonna petrecere Pompei
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile