Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Machiaj de școală, află cum să realizezi un look impecabil în doar câțiva pași simpli

Machiaj de școală, află cum să realizezi un look impecabil în doar câțiva pași simpli

Încă din adolescență, domnișoarele simt nevoia de a se aranja și de a apela la câteva „artificii” de înfrumusețare.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Printre alte motive pentru care se poate întâmpla acest lucru se numără influența tot mai puternică pe care social media o are asupra viziunii despre viață a tinerilor. Nu se poate spune că este greșit să aplici produse de make-up la vârsta adolescenței, atât timp cât nu pui în pericol sănătatea tenului și nu abordezi look-uri nepotrivite.

De cele mai multe ori, tinerele domnișoare încep să poarte machiaj atunci când ajung la liceu. Acest fapt este de înțeles, căci acesta este mediul în care își pot afirma un anumit statut, o imagine care să le reprezinte. Un astfel de make-up trebuie sa fie simplu, dar de efect, astfel încât să ofere un aspect îngrijit și plăcut.

Dacă și tu îți dorești să realizezi un make-up potrivit pentru școală, este bine să ții cont de câteva sfaturi pe care ți le oferă profesioniștii din domeniu.

Nu uita de contextul pentru care este realizat look-ul!

Atunci când începi să realizezi un machiaj, trebuie să ții cont de faptul că acesta va reprezenta personalitatea și stilul tău într-o instituție. La fel ca în orice alt context, întotdeauna este necesar să îți potrivești look-ul cu mediul în care te afli.

Când vine vorba despre liceu, rolul make-up-ului este de a-ți masca micile imperfecțiuni și a-ți oferi un glow, în niciun caz de a-ți contura un look strident și extravagant. Așadar, încearcă să te limitezi la doar câteva produse, care nu au un impact foarte mare asupra trăsăturilor tale.

Pregătește corespunzător tenul!

Înainte de a aplica orice produs de make-up, trebuie să te asiguri că pielea ta este curățată și hidratată. Este recomandat să aplici un primer potrivit tipului tău de ten, care să uniformizeze pielea și să faciliteze aplicarea produselor următoare.

Dacă îți dorești un machiaj impecabil, fără linii și dâre inestetice, nu sări niciodată peste acest pas care este, de cele mai multe ori, mai important decât aplicarea propriu-zisă a produselor de make-up.

Cum realizezi un machiaj potrivit pentru școală?

Odată ce tenul este pregătit, poți începe make-up-ul. Este recomandat să folosești un fond de ten fluid, care să nu aibă o acoperire prea mare. Pe acesta îl vei fixa cu pudra și poți aplica și puțin blush în obraji, care va oferi acel aspect “îmbujorat”.

Pentru zona ochilor, singurele produse pe care ai putea să le folosești sunt fardul maro si rimelul. Nu este indicat și nici nu ai de ce să realizezi un machiaj spectaculos, care să te scoată mult prea mult în evidență.

Pe buze poți aplica un balsam, care să hidrateze, sau un luciu de buze, în cazul în care îți dorești să oferi puțină culoare.

Acestea sunt machiajele pe care le poți pune pe ten, astfel încât să îți scoți în evidență trăsăturile, într-un mod finuț, atunci când participi la cursurile de la liceu. Un astfel de look simplu este perfect pentru a fi purtat într-o instituție cum este școala, unde vrei să îți faci remarcat stilul.

Pune în practică sfaturile specialiștilor și cu siguranță vei reuși să realizezi un make-up simplu și în același timp de efect!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă