Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege cu bun gust lustre LED moderne și accesorii pentru orice cameră a casei tale

Alege cu bun gust lustre LED moderne și accesorii pentru orice cameră a casei tale

Fie că ești în căutarea unui corp de iluminat care să ilumineze ambiental o bucatarie sau un living, ori o lustra LED care să dea tonul în sala de mese sau să confere caracter unic unei alte încăperi din casa ta, gama variată de lustre LED din oferta Electric14.ro, magazinul tău online de electrice, reprezintă alegerea clasică pentru a face impresie atunci când pornești întrerupătoarele.

de Georgiana Adam    |   

Stilurile moderne, contemporane și de tranziție de astăzi oferă o varietate de modele în continuă expansiune atunci când vine vorba de corpuri de iluminat.

Pe lângă stil și materiale, există o varietate de alți factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi modelele de lustre led, inclusiv dimensiunea, puterea luminoasă, tipul de sursă de lumină, opțiunile de reglare a luminii și multe altele. Pentru a te ajuta să îți restrângi opțiunile, am pregătit niște răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări relevante pentru cumpărarea unei lustre LED.

De ce sistemele de iluminat pe baza de LED sunt atat de economice

Tehnologia LED s-a îmbunătățit atât de mult în ultimii ani, încât producătorii contemporani de iluminat propun noi modele incredibile de lustre LED în fiecare zi. Cei mai mulți clienți ai unui magazin electric, la prima vedere nu prea pot face diferența dintre un corp LED și unul tradițional cu incandescență, însă proiectarea luminii cu LED pur și simplu oferă oportunități de design cu adevărat unice!

LED-ul este un tip produs atât de versatil încât designerii nu își mai fac griji cu privire la ascunderea sursei de lumină. Cu alte cuvinte, în proiectarea designului, beneficiarul are mult mai multă libertate de a experimenta cu forma corpului LED, funcția sa (unele lustre LED sunt disponibile chiar și cu telecomanda) și bineînțeles cu materialul din care sunt alcătuite.

Lustre LED cu telecomanda pentru eficiență sporită

Pe lângă flexibilitatea designului, alte avantaje ale iluminatului cu LED includ eficiența și fiabilitatea. Grație acestor aspecte, lustra LED se traduce prin economii semnificative de energie, dar și de costuri. O lustra LED sau un pendul funcționează la o temperatură de cinci ori mai mică decât niște becuri cu halogen.

În același timp, consumul unor lustre LED este cu o cincime mai mică din capacitatea cu care consumă energie niște becuri normale. De asemenea, lustrele LED sau alte corpuri LED (pendule, becurile ori proiectoarele) la un preț sub 81 lei au o putere mult mai mare și supraviețuiesc în fața altor surse de iluminat, cu o durată de viață de aproximativ 50.000 de ore - adică 25 de ani de utilizare la 5 ore și jumătate de utilizare pe zi.

Cum îți alegi modelul potrivit de lustra LED din gama variată de modele de lustre LED

Intra chiar acum pe Electric14.ro, magazinul tău online de electrice, și descoperă cu ochii tăi varietatea de modele de lustre LED din care poți să alegi ce îți face cu ochiul! Dacă varietatea de produse ți se pare amețitoare, filtrează produsele în funcție de culoare, model, lumina și chiar brand și, în acest fel, vezi doar ceea ce te interesează.

Mai există o variantă prin care să faci alegerea potrivită! Ordonează ce produse consideri că se potrivesc stilului tău în funcție de materialele disponibile. Spre exemplu, pe Electric14.ro, magazinul tău online de electrice, cele mai utile materiale folosite în compoziția unei lustre LED sunt: metalul, lemnul și chiar și funia.

Mai mult decât atât, nu doar materialul este un factor diferențiator, cât și culoarea. Ultimele tendințe de culoare în materie de corpuri de iluminat LED și populare pentru o lustra LED sunt nuanțele crom, maro, și chiar și non-culorile alb și negru.

Tehnologia LED este un concept inovator pentru iluminarea ambientală și de sarcină a locuinței tale. Acest tip de suport pe care iluminatul LED îl oferă adaugă un plus de eficiență energetică rolului estetic pe care îl are o lustra LED.

Știai că poți opta pentru un confort sporit atunci când alegi o lustra LED? Acest tip de corp de iluminat LED vine și cu opțiunea performantă pe bază de telecomanda prin care tu poți controla după bunul plac o serie impresionantă de funcții!

Pentru un aspect modern sau contemporan, pe ce tendințe de lumina ar trebui să te concentrezi

Când alegi o lustra LED pentru locuința ta, trebuie să ai în vedere și stilul în care ai amenajat camerele. Iar dacă vrei să obții un aspect mai modern, folosind pendule sau alte surse de iluminat LED concentrează-te pe finisaje crom sau culori neutre precum alb ori negru și chiar maro.

Magazinul online de electrice, Electric14.ro propune finisaje crom și bronz în cazul unor produse precum lustra LED de tranziție, care adaugă elemente de design atât din stilurile tradiționale, cât și din cele contemporane. Modelele moderne tind spre crom și nichel satinat. O lustra LED cu telecomanda îți poate oferi ceea ce cauți și va reprezenta o cantitate minimă de decor ornamentat.

Intra chiar acum pe oferta propusă de magazinul online de electrice și vezi ce efect deosebit oferă corpurile rustice sau vintage, cum ar fi o lustra LED cu telecomanda care îmbină materiale și culori deosebite cu funcții inovatoare care îți ușurează stilul de viață!

Lustra LED cu telecomanda adaugă un aer modern în orice încăpere

O lustra LED poate fi potrivită pentru orice cameră a casei, iar ca preț se potrivește oricărui buzunar! Găsești modele de lustra LED la pret bun între 75 lei-90 lei și 150 lei dacă intri pe oferta propusă de magazinul Electric14.ro! Însă, pentru mai multă inspirație, poți alege o lustra LED cu telecomanda sau un pendul alb din gama variată de modele pusă la dispoziție de magazinul online de electrice, Electric14.ro.

Spre deosebire de un bec cu soclu, o lustra LED cu telecomanda la un pret bun și într-o culoare deosebită de maro, sau chiar non-culorile alb ori negru, poate schimba complet aspectul casei tale, întrucât dintr-o singură apăsare pe telecomanda, poți doza cantitatea de lumina pe care o emite acea lustra LED.

Varietatea este la ea acasă atunci când alegi să cumperi de la magazinul de electrice Electric14.ro! Găsești lustra LED cu telecomanda în nuanțe variate, culori multiple - de la cele elegante (maro, negru și alb) până la cele vintage - crom, nichel și auriu.

Cum știi că o lustra LED cu telecomanda adauga atâta lumina câtă ai nevoie într-o încăpere

Lustrele sunt accesorii decorative care oferă un număr variat de utilizări, menite să confere stil și ambianță, așa că nu te aștepta ca o lustra LED cu telecomanda să fie sursa principală de lumină a unei camere. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face cu o lustra LED cu telecomanda.

Plasarea unui singur pendul alb în centrul unei camere și așteptarea ca acesta să ilumineze în întregime acea cameră este o greșeală des întâlnită. Niște lustre LED funcționează cel mai bine ca sursă de lumină suplimentară și chiar mai bine atunci când au ca suport o schemă de iluminare stratificată.

Alege oferta propusă de magazinul online de electrice, Electric14.ro și adaugă în coș o varietate de produse de iluminare LED sub 150 lei în funcție de ceea ce ți se potrivește. În plus, magazinul online pune la dispoziție o ofertă întreagă de corpuri de iluminare cu care să îți amenajezi din punct de vedere ambiental întreaga locuință.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile