Antena 3 CNN Sport Off Sport Luptãtorul K1 Cãtãlin Morosanu, "fãcut KO" de un agent de la rutieră

Luptãtorul K1 Cãtãlin Morosanu, "fãcut KO" de un agent de la rutieră

Marele campion K1 Cãtãlin Morosanu si-a gãsit nasul la Vaslui. Acesta a fost fãcut KO în trafic de zbirul de la Rutierã. Luptãtorul a fost prins rulând cu vitezã excesivã în localitate si a rãmas si fãrã permis, si cu banii luati, scrie Vremea Nouă.

Cãtãlin Morosanu se afla în trecere prin localitatea vasluianã Mãrãseni când a fost surprins de radar. Acesta mergea cu 110 km la orã, viteza cu mult peste cea permisã în localitate. Politistii de la Rutierã l-au înregistrat si imediat l-au oprit în trafic. 

“Era 7 dimineatã si, deodatã, am vãzut o masinã albã, neinscriptionatã, cum întoarce pe linie continuã. A pus sirenele si s-a luat dupã mine. Era politia, m-a oprit în trafic pentru cã as fi avut vitezã. Sã vedem, sã demonstreze. Nu îmi aminesc ce vitezã aveam, nu stiu dacã am permisul suspendat, sã îmi trimitã acasã procesul verbal sã îl vãd”, a declarat, pentru Vremea Nouã, Cãtãlin Morosanu

Morosanu a fost oprit în trafic de Mihai Vizitiu de la Biroul Politiei Rutiere, unul dintre cei mai intransigenti politisti, renumit pentru faptul cã nu iartã pe nimeni. Acesta i-a luat permisul chiar si tatãlui sefului sãu de la Rutierã, Alex Vulpescu.

 

Subiecte în articol: Catalin Morosanu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile