Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban dezvăluie cum a ajuns noul director interimar al TVR să facă interviu cu "vrăjitoarea Elena"

Ludovic Orban dezvăluie cum a ajuns noul director interimar al TVR să facă interviu cu "vrăjitoarea Elena"

Liderul PNL Ludovic Orban vine în ajutorul noului director interimar al TVR, Ramona Săseanu, după ce presa a dezvăluit că, în trecut, aceasta a realizat un interviu televizat cu o persoană care se recomanda "vrăjitoarea Elena, tămăduitoare sau clarvăzătoare”. Interviul, realizat în 2015, s-a difuzat pe TVR 3.

de Adrian Iclozan    |   

Ramona Săseanu (foto, stânga) era redactor la Departamentul pentru minorități când a realizat interviul cu vrăjitoarea și promova specificul diferitelor minorități care trăiesc în România,  a spus Ludovic Orban despre șeful interimar al TVR.

„Am văzut reacția... Ce s-a găsit despre doamna Săseanu, că a realizat interviul cu persoana respectivă, vrăjitoarea.

Ludovic Orban despre noul director interimar TVR, după interviul cu "vrăjitoarea": A lucrat la Departamentul minorităților naționale

Doamna Săseanu era redactor la Departamentul minorităților naționale și în cadrul emisiunilor se promova specificul diferitelor minorități care trăiesc în România.

După aia povestea cu municipiile reședință de județ... Cam puțin ca să califici un om”, a opinat președintele PNL.

Orban a salutat faptul că noul director interimar al TVR vine din provincie şi a insistat pe experiența profesională a acesteia.

„O recomandă o activitate de aproape 20 de ani în media, atât în zona privată, cât și în televiziunea publică.

Ludovic Orban despre noul director interimar TVR: Poate fi un om care a văzut cum funcționează televiziunea la firul ierbii

Nu i se poate imputa nimic în cariera profesională.

Este vorba de un interimat și cred că directorul general al TVR nu e în mod obligatoriu să fie din București, din zona ghemului de interese care există la televiziunea centrală.

Poate fi un om care are o altă perspectivă, care a văzut cum funcționează televiziunea de la firul ierbii, adică dintr-un studio teritorial și în scurta perioadă, pentru că nu va fi o perioadă foarte lungă, trebuie să asigure un management corect, obiectiv al televiziunii.

Prea multă pasiune s-a consumat”, a apreciat Ludovic Orban.

Parlamentul a respins, marți, rapoartele de activitatea ale TVR și Radioului Public pe anii 2017, 2018 și 2019, conducerile celor două instituții fiind demise.

De asemenea, Legislativul a validat noile conduceri ale celor două instituții.

Astfel, Ramona Săseanu a fost numită în funcția de director general interimar al Societății Române de Televiziune, iar Liviu Popescu, propus de USR PLUS, a fost numit în funcția de director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune.

Sursa foto: facebook.com/Ramona Saseanu

Subiecte în articol: Ramona Săseanu Ludovic Orban
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben