Antena 3 CNN Actualitate Locale Se întâmplă în România. Un spital ar putea fi finalizat la 26 de ani de la demararea investiției

Se întâmplă în România. Un spital ar putea fi finalizat la 26 de ani de la demararea investiției

de S.T.    |   

Lucrările pentru noul spital din municipiul Fălticeni ar putea fi încheiate până la sfârşitul lui 2017, când se împlinesc 26 de ani de la demararea investiţiei.

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat joi, presei, că a primit promisiuni din partea ministrului Sănătăţii, Florian Dorel Bodog, în vederea asigurării finanţării pentru finalizarea construcţiei noului spital municipal în acest an.

Coman a precizat că, în 2017, Ministerul Sănătăţii a alocat deja 3 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor, săptămâna viitoare ar urma să se vireze alte 8 milioane de lei, iar până la sfârşitul anului, încă 6 milioane de lei.

Investiţia pentru noul spital municipal din Fălticeni a demarat în 1991, a fost sistată de mai multe ori din lipsa finanţării, în prezent fiind realizată în proporţie de aproximativ 90%.

Noul spital din Fălticeni este proiectat pentru zece secţii cu un total de aproximativ trei sute de paturi, ce ar urma să deservească peste 140.000 de locuitori din zonă.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: spital
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă