Antena 3 CNN Actualitate Media Lucian Mândruță a rămas fără permis. Ce spune fostul prezentator

Lucian Mândruță a rămas fără permis. Ce spune fostul prezentator

În pragul iernii, fostul prezentator TV Lucian Mândruță a rămas fără permis de conducere. Polițiștii i-au suspendat permisiul pentru 30 de zile, după ce realizatorul a călcat linia continuă.

La scurt timp, Mândruță a scris pe pagina sa cum s-au întâmplat faptele. Însă, spre surprinderea tuturor, jurnalistul nu s-a arătat revoltat.
 
”Aş vrea să-i felicit pe poliţiştii de la circulaţie din Braşov pentru că ieri mi-au luat carnetul pe 30 de zile. Pe bune, nu e nicio ironie aici. Meritam. Au aplicat legea, politicos şi ferm, iar eu, deşi am rămas pe bicicletă tocmai când începe să ningă, m-am bucurat mai mult decât m-am întristat! Ştiţi de ce? Pentru că principiile mele nu se aplică doar celorlalţi. Cred că cine greşeşte trebuie să plătească. Pentru că doar aşa schimbăm ţară asta: cu reguli şi cu pedepse. Marian Godină, bravo, să ştii că nu eşti singur în garnizoană!”, a scris el pe contul de socializare.

”Am călcat linia continuă. Era în față o mașină stricată, care mergea foarte încet, iar drumul era liber. Am greșit.”, a mai spus el.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile