Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Lovitură pentru Nicușor Dan. Ce l-a obligat Biroul Electoral București

Lovitură pentru Nicușor Dan. Ce l-a obligat Biroul Electoral București

de M.Z.    |   

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral al Municipiului București (BEM) a admis sâmbătă o plângere a Alianței electorale PSD+UNPR, obligând candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, să retragă o serie de materiale electorale cu caracter "defăimător" de pe site-urile de socializare, informează agerpres.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. Plângerea Alianței PSD+UNPR a fost analizată în ședința de sâmbătă a BEM.

ALEGERI LOCALE 2016. Alianța PSD+UNPR reclamă încălcarea prevederilor art. 65 alin. 5 din legea 115/2015, arătând că sâmbătă, pe pagina de Facebook a candidatului Nicușor Dan a fost promovat un mesaj electoral împotriva candidatului PSD+UNPR după închiderea campaniei electorale, conținând "mesaje denigratoare, defăimătoare și informații false".

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit BEM, în susținerea plângerii, Alianța PSD+UNPR a trimis o imagine a postării utilizată în materialul electoral, care conține îndemnul "să ieșim la vot pentru a scăpa Bucureștiul de corupție" și "să nu ne alegem cu Oprescu 2".

ALEGERI LOCALE 2016. BEM a apreciat, cu unanimitate de voturi, ca întemeiată plângerea Alianței PSD+UNPR, considerând textele reclamate având caracter "defăimător".

ALEGERI LOCALE 2016. LISTA OFICIALĂ. Cine sunt candidații pentru București și pentru primăriile de sector

ALEGERI LOCALE 2016. Pe 5 iunie, românii cu drept de vot sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi judeţeni. 

ALEGERI LOCALE 2016. Votarea va începe la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile