Antena 3 CNN Actualitate Locale Tren cu zeci de călători blocat în câmp aproape de Buzău. Călători: "CFR ne-a făcut o nouă surpriză"

Tren cu zeci de călători blocat în câmp aproape de Buzău. Călători: "CFR ne-a făcut o nouă surpriză"

Locomotiva trenului IR 12574 din direcția Galați spre București s-a defectat în câmp la circa 15 km de Buzău. Potrivit călătorilor, este a doua oară în această săptămână când în urma defecțiunilor tehnice trenul rămâne blocat în câmp.

de Cristi Popovici    |   

Zeci de călători așteaptă de 30 de minute în câmp fără să primească vreo informație de la oficialități. Ei spun că este a doua oară când locomotiva trenului se defectează în această săptămână.

„Locomotiva trenului InterRegio care a plecat din Galați spre București s-a defectat la aproximativ 15 km de Buzău. Conductorul și alte persoane oficiale nu au reușit să ne ofere o informație clară cu ce s-a întâmplat.

Se pare că este o defecțiune la locomotivă. Mai dedicat este că din discuțiile cu ceilalți pasageri care fac frecvent această rută se pare că este al doilea incident în această săptămână când, din motive tehnice, trenul rămâne blocat undeva în câmp.

Suntem la 15 km, aproape de orașul Buzău. Nimeni nu ne spune ce se întâmplă aici. Deja sunt 30 de minute de când se așteaptă o informație clară din partea oficialităților", a spus pentru Antena 3 Dumitru Gîrbăcea, reprezentant Centrul de Consiliere Civică.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile