Antena 3 CNN Actualitate Locale O locomotivă a deraiat în județul Vâlcea! Tone de motorină s-au scurs în sol, după ce rezervorul s-a spart

O locomotivă a deraiat în județul Vâlcea! Tone de motorină s-au scurs în sol, după ce rezervorul s-a spart

O locomotivă a unui tren care transporta marfă a deraiat în județul Vâlcea, iar după ce rezervorul s-a spart, tone de motorină s-au scurs în sol.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Potrivit Biroul Județean Poliție Transporturi Feroviare Vâlcea, incidentul a avut loc pe ruta Băbeni-Alunu și vizează o locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane.

În urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart, iar circa două tone de motorină s-a scurs în sol.

"La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metri, o locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat de la o osie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind constatate doar pagube materiale.

Citește și: Sistemul feroviar a fost subfinanţat de zeci de ani, acuză Sorin Grindeanu. "Sunt foarte multe lucruri de făcut"

[GAL layout="3"]

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului feroviar.

Traficul feroviar este blocat pe ruta Băbeni-Alunu", a transmis Biroul Județean Poliție Transporturi Feroviare Vâlcea.

S-a deplasat, la fața locului, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la GI Maciuca.

Primele informații arată că incidentul s-ar fi produs din cauza unui tampon rupt, care a căzut pe șină, potrivit clubferoviar.ro.

Subiecte în articol: Județul Vâlcea locomotiva deraiat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile