Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, mesaj pentru români: „Îmi iubesc patria. Cine vrea să mergem împreună pe acest drum în 2019 și de aici înainte?”

Liviu Pleșoianu, mesaj pentru români: „Îmi iubesc patria. Cine vrea să mergem împreună pe acest drum în 2019 și de aici înainte?”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, prin care își arată fidelitatea față de România, și totodată, întreabă în mod indirect cine îl va susține la tot ceea ce și-a propus în continuare în politica românească.

„DA, ÎMI IUBESC PATRIA! DA, cred că NU trebuie să fim sclavii nimănui! Da, cred că avem nevoie doar să FIM! Și voi face tot ce ține de mine pentru ca România să se reașeze în propriul DESTIN! Iar dacă i se pare cuiva că asta mă face „anti-progresist”, să fie sănătos! Pe mine mă interesează doar ceea ce știu că e menită țara asta să devină! Fie să FIM, oameni LIBERI! Eu, cu toate defectele mele, sunt dovada vie că drumul deplinei libertăți în politică ESTE posibil! Cine vrea să mergem împreună pe acest drum în 2019 și de aici înainte?”, a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Subiecte în articol: prezidentiale PSD Liviu Plesoianu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet