Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, optimist după întâlnirea cu Frans Timmermans: „M-am bucurat sa aflu că apreciază foarte mult programul nostru de guvernare”

Liviu Dragnea, optimist după întâlnirea cu Frans Timmermans: „M-am bucurat sa aflu că apreciază foarte mult programul nostru de guvernare”

Liviu Dragnea a scris, pe Facebook, că se bucură să afle că prim-vicepreşedintel Comisiei Europene, Frans Timmermans, apreciază programul de guvernare al PSD și anunță că i-a cerut sprijin în absorbția de fonduri europene, ”precum și pentru ca #România să aibă acces la planul de investiții Juncker”.

”M-am bucurat sa aflu că domnul Timmermans apreciază foarte mult programul nostru de guvernare. L-am asigurat că acesta se implementează, așa cum a fost votat de către Parlament, iar rezultatele se pot vedea din datele economice și macroeconomice actuale. 
I-am spus și domniei sale că primele efecte în economie sunt mai bune chiar decât estimarile noastre! 
În acest context l-am rugat sa ne sprijine în absorbția de fonduri europene, precum și pentru ca #România să aibă acces la planul de investiții Juncker, având deja transmise la Comisia Europeană câteva propuneri”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, aflat într-o vizită oficială la Bucureşti, a încurajat joi Parlamentul român să susţină eforturile Guvernului făcute pentru atingerea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) din domeniul justiţiei. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile