Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, reacție la comentariul lui Iohannis: Nu avem o relație suspectă cu Casa Regală

Liviu Dragnea, reacție la comentariul lui Iohannis: Nu avem o relație suspectă cu Casa Regală

Liviu Dragnea a spus la Antena 3 că este important ca poporul român să ajute funcționarea Casei Regale și că trebuie să existe un referendum. 

"Eu spun în continuare.. România nu a avut foarte multe ocazii să-și arate recunoștința pentru oameni istorici.. cum a fost Regele Mihai. Casa Regală face parte din istoria României. Pentru mine și mulți români e un simbol. E o discuție pe care o vom purta în Parlament în februarie despre cum și dacă și când statul român trebuie să ajute funcționarea Casei Regale. Eu sunt republican, ca majoritatea celor din partid. Dar e un simbol de care trebuie să avem grijă. Poate la un moment dat poporul român trebuie să fie chemat să-și spună punctul de vedere", a spus Dragnea. 

Întrebat ce părere are despre faptul că președintele României a spus că PSD ar avea o relație suspectă cu Casa Regală, Dragnea a răspuns: "Să mai facă un dosar. Faptul că am fost la Castelul Peleș la funeralii înseamnă că e o relație suspectă? Nici acolo nu aveam voie să mergem? E păcat că a avut o astfel de atitudine". 

Subiecte în articol: casa regala Liviu Dragnea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile