Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, anunț important despre viitorul Guvern. ”Relația dintre stat și mediul de afaceri trebuie schimbată complet”

Liviu Dragnea, anunț important despre viitorul Guvern. ”Relația dintre stat și mediul de afaceri trebuie schimbată complet”

Liviu Dragnea a anunțat, luni seară, că viitorul Guvern va adopta în primul trimestru din 2017 Legea prevenției, prin care nu se va mai putea impune o măsura punitiva unei firme înainte de dispunerea unei "măsuri de preventie", prin care respectiva firma să fie avertizează că procedează greșit, scrie hotnews.ro.

Liderul PSD a afirmat că "relația dintre stat și oamenii de afaceri trebuie schimbată complet" în așa fel încât "statul să nu mai fie agresiv cu firmele". In acest scop, în primul trimestru din acest an se va adopta Legea prevenției, astfel încat "nimeni să nu mai primească o măsura punitivă înainte să aibă o măsură de prevenție”.

Dragnea s-a întrebat, în conditiile în care "partea covarsitoare din venituri este făcută de oamenii de afaceri", daca "trebuie sa avem un stat care sa-i pedepsească, să le închidă firmele, să-i trimită în puscacrie".

Pentru aceasta se va înființa un "minister al lor, care să comunice cu ei și să fie placa turnantă în relatia dintre mediul de afaceri și ministerele de linie" - Ministerul pentru Intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri și antreprenoriat, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, vor exista ministere separate pentru Ape si Păduri, a anunțat Liviu Dragnea, care a adăugat că este necesară demararea unui "mare program de reâmpădurire".

Subiecte în articol: Liviu Dragnea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile