Antena 3 CNN Actualitate Litoralul pentru toţi în toamna 2024. Condiţiile programului care începe la 1 septembrie

Litoralul pentru toţi în toamna 2024. Condiţiile programului care începe la 1 septembrie

de Milena Niță    |   

Litoralul pentru toţi în toamna lui 2024 începe odată cu prima de zi de toamnă şi este adresat românilor care vor să meargă la mare când este mai ieftin, iar staţiunile sunt mai libere.

Programul este destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când staţiunile şi plaja sunt mai libere, dar totuşi încălzite de soare.

Litoralul pentru toţi din toamna lui 2024 începe de la 1 septembrie

Programul Litoralul pentru toţi toamna înseamnă reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de şase nopţi, potrivit litoralulromanesc.ro.

Litoralul pentru toţi toamna se desfăşoară în 2024, în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.

În acest program de toamnă se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc. 

Condiţii pentru turiştii care vor să participe la programul Litoralul pentru toţi din toamnă

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. 

În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. 

Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. 

Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. 

Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR (Federația Patronatelor din Turismul Românesc), recent, într-un comunicat de presă.

Este foarte important de ştiut că nopţile de cazare rezervate prin programul Litoralul pentru toţi pot fi achitate inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

Rezervările trebuie făcute din timp, se pot face direct la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Ce oferte pregătesc hotelierii de la mare 

La ediția din acest an a programului s-au înscris hoteluri precum: Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q, din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

La programul Litoralul pentru toţi din toamnă, de anul trecut, tariful pentru o noapte de cazare începea de la 35 de lei pe noapte, pentru o persoană, cel mai ieftin pachet.

Acesta nu avea masă inclusă şi putea fi achiziționat la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord, pentru un sejur de minim 5 nopți.

În primăvară, cazarea a costat de la 35 de lei, la programul Litoralul pentru toţi 

La ediţia din vară, din perioada 31 mai-20 iunie, turiştii s-au putut caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, potrivit FPTR.

Astfel, aceste prețuri sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, de pe litoralul românesc. 

An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

Programul Litoralul pentru toți se află la ediția cu numărul 44 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile