Antena 3 CNN Politică Alegeri parlamentare Lista candidaților la Parlamentul României, propusă de PNL Iași, a fost validată, unanim, de către BPN al PNL

Lista candidaților la Parlamentul României, propusă de PNL Iași, a fost validată, unanim, de către BPN al PNL

de Andreea Ştefan    |   

Astăzi, lista cuprinzând candidații propuși de PNL Iași, în urma votului Comitetul Director Județean și Comitetul de Coordonare Județean al PNL Iași din data de 3 septembrie 2024, a fost validată în unanimitate de către Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din BPN pentru încrederea pe care au acordat-o astăzi echipei PNL Iași și listei noastre de candidați la Camera Deputaților și Senat. Totodată, momentul de astăzi arată că avem toată forța și încrederea că Iașul va rămâne un bastion liberal și după alegerile parlamentare și prezidențiale din acest an, așa cum ne-am asumat deja la nivelul organizației noastre. 

Așa cum am mai spus, Venim în fața ieșenilor cu cea mai bună listă pe care PNL Iași o poate propune, compusă din colegi foarte bine pregătiți profesional și cu un background politic și moral ireproșabil. Țelul asumat de mine, în calitate de președinte, și filiala PNL Iași, rămâne neschimbat, fiind acela de a câștiga la Iași toate alegerile din acest an, de a maximiza numărul de mandate de parlamentari obținute și de a contribui consistent la câștigarea mandatului de președinte al României.

De asemenea, le spun ieșenilor că alături de această echipă, vom lupta neobosit pentru marile proiecte ale județului nostru: Autostrăzile A7 și A8, Spitalul Regional de Urgență, Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară, Sala Polivalentă Regina Maria, sediul nou pentru Opera Națională Română Iași și reabilitarea Filarmonicii de Stat Moldova Iași”, a declarat Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

Fără nicio modificare survenită în urma ședinței BPN, lista finală, aranjată ierarhic, se prezintă după cum urmează:

Camera Deputaților:

1. Alexandru Muraru

2. Sorin Afloarei

3. Sorin Năcuță

4. Luciana Antoci

5. Costel Dolachi

6. Marius Minea

7. Maria Cabalău

8. Adrian Acostoaiei

9. Ioana Dănilă

10. Cosmin Stanciu

11. Florentin Ciobotaru

12. Bogdan Iliescu

Senat:

1. Lucian Rusu

2. Romeo Vatră

3. Petronela Nechita

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile