Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Linkin Park se reunește la șapte ani după moartea lui Chester Bennington. Trupa a anunțat numele noului vocalist

Linkin Park se reunește la șapte ani după moartea lui Chester Bennington. Trupa a anunțat numele noului vocalist

de Daniela Chihaia    |   

Linkin Park se reunește la șapte ani după moartea vocalului Chester Bennington care a provocat o undă de șoc în toată lumea. Trupa rock va avea doi noi membri, solista Emily Armstrong și bateristul Colin Brittain, și a anunțat un nou album - „From Zero”.

Joi, în timpul unui eveniment live, au fost prezentați cei doi membri ai trupei din care mai fac parte Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix și Joe Hahn, iar fanii au ascultat noul lor single, potrivit The Hollywood Reporter.

„Este o zi foarte specială pentru noi. „În rolul lui Chester Bennington, în această după-amiază, sunteți fiecare dintre voi”, le-a spus Shinoda fanilor într-un flux live. 

Fostul solist al trupei Linkin Park, Chester Bennington, a murit la 41 de ani

Chester Bennington, fostul solist al trupei, s-a sinucis în iulie 2017, la vârsta de 41 de ani, la scurt timp după lansarea ultimului album al trupei, One More Light.

Cântărețul fusese căsătorit de două ori și avea șase copii. În anii dinaintea morții se luptase cu dependența de droguri și alcool.

În trecut, Bennington declarase că s-a gândit la sinucidere pentru că în copilărie, pe la 7-8 ani, a fost molestat de un bărbat în vârstă, prieten de familie. Cântărețul s-a născut la 20 martie 1976 în Phoenix, Arizona, iar tatăl său era ofițer de poliție. 

Chester Bennigton s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell, de la Soundgarden - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai 2017- ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare prin care rememora ce a însemnat pentru el prietenia lor. 

Linkin Park a fost una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate trupe contemporane și a avut hit-uri mari de-a lungul anilor, printre care se numără „Faint”, „In the End” și „Crawling”. Linkin Park a abordat mai multe genuri muzicale, colaborând inclusiv cu rapper Jay-Z.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile