Antena 3 CNN Coronavirus Un lider al protestelor anti-vaccin din România, infectat cu COVID: ”Îmi pare rău că am fost contra COVID. Vaccinați-vă!”

Un lider al protestelor anti-vaccin din România, infectat cu COVID: ”Îmi pare rău că am fost contra COVID. Vaccinați-vă!”

Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu SARS-CoV-2. Bărbatul a ajuns la spital, iar acum susține vaccinarea și spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut înainte.

de Andreea Cigolea    |   

Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze, pe contul său de Facebook.

”Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovacs pe contul său de socializare.

Bărbatul le mulțumește medicilor și își cere scuze pentru neîncrederea pe care a avut-o în aceștia. ”Îmi cer iertare pentru neîncredere”.

Ulterior, bărbatul a editat mesajul și a eliminat îndemnurile la vaccinare.

Erno Kovacs a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități.

Presa locală scria în aprilie că Erno Kovacs este cercetat penal de procurori după un protest împotriva vaccinării obligatorii și al restricțiilor impuse de autorități, organizat la Zalău. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
Subiecte în articol: vaccin Erno Kovac
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?