Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul membru One Direction avea 31 de ani

Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul membru One Direction avea 31 de ani

de Mia Lungu    |   

Liam Payne „a sărit de la balconul” camerei sale de hotel, înainte să moară la vârsta de 31 de ani, confirmă autoritățile locale, potrivit Associated Press. Pablo Policicchio, directorul de comunicare al Ministerului Securității din Buenos Aires, a făcut anunțul joi.

Payne a fost declarat mort după ce a căzut de la etajul trei al hotelului CasaSur Palermo din Buenos Aires, Argentina, a confirmat Policía Federal Argentina.

Alberto Crescenti, șeful SAME - sistemul public de servicii medicale de urgență din Buenos Aires - a declarat că Payne a suferit „o fractură la baza craniului” în urma căzăturii, conform canalului de știri argentinian TN.

El a precizat că serviciile de urgenţă au primit un apel la ora locală 17.04, (20.04 GMT). Şapte minute mai târziu o echipă a ajuns la locul tragediei şi nu a putut decât "să constate moartea acestui bărbat", înainte de a descoperi "mai târziu că era cântăreţ într-un grup".

Tot în cursul zilei de joi, a fost publicată și înregistrarea audio a apelului de urgență efectuat aseară de hotelul în care era cazat Liam Payne.

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia, a declarat poliția locală, adăugând că va fi efectuată o autopsie.

La câteva minute după anunţul morţii cântăreţului britanic, mulţi fani şi curioşi s-au adunat în tăcere în faţa intrării hotelului "Casa Sur" unde a fost constatat decesul, sub supravegherea mai multor poliţişti.

Liam Payne a fost, alături de Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik şi Harry Styles, unul dintre membrii grupului de băieţi format în 2010 şi care s-a bucurat de un succes uluitor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile