Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguţa Vasilescu: A început telejustiţia! Trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva!

Lia Olguţa Vasilescu: A început telejustiţia! Trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva!

Lia Olguţa Vasilescu a reacționat după descinderile procurorilor la sediul PSD Arad.

"O nouă fâsâială, aşa ca de ziua anticorupţiei! ÎCCJ respinge arestarea principalilor "vinovaţi", iar vizita de ieri, de la sediul PSD Arad, a fost doar pentru reclamă gratis la tv. Au venit să ceară contractele de sponsorizare a partidului, din anul 2019. Numai că nimeni nu a sponsorizat filiala PSD Arad în 2019. Ghinion! Restul, ce aţi citit pe la site-uri de can-can, că urmareau pe unul care a intrat cu geanta de bani în sediul PSD, sunt doar fonfleuri. A început telejustiţia că doar trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva, ce naiba!", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019. Procurorii au ridicat de la sediul PSD Arad mai multe documente, iar anchetatorii au părăsit sediul formaţiunii social-democrate după mai bine de trei ore de la începutul percheziţiei. În tot acest timp, mai mulţi membri PSD Arad s-au prezentat la sediu, pentru activităţile obişnuite, însă nu li s-a permis accesul în imobil.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile