Antena 3 CNN Actualitate El este șoferul sinucigaș care a ucis o fetiță de 6 ani și pe tatăl ei într-un accident în Craiova

El este șoferul sinucigaș care a ucis o fetiță de 6 ani și pe tatăl ei într-un accident în Craiova

Leontin Marian Popa (25 de ani) a ucis doi oameni nevinovați, după ce s-a decis că nu mai merită să trăiască și a provocat intenționat un cumplit accident rutier pe centura orașului Craiova.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Marți dimineață, Leontin s-a urcat la volanul mașinii sale, un autoturism marca Seat, și a pornit pe ultimul său drum. Înainte, el a scris un bilet de adio adresat fostei sale iubite.

La un moment dat, în timp ce conducea cu o viteză uriașă pe centură, Leontin a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autoturism marca Renault Captur, în care se afla o familie formată din soț, soție și o fetiță în vârstă de numai șase ani.

În urma impactului deosebit de violent, Leontin, dar și fetița de șase ani și tatăl ei (41 de ani), au murit pe loc.

Mama fetiței, o tânără de 34 de ani, a fost singura care a supraviețuit tragediei și a ajuns în stare gravă la spital.

Familie distrusă de un șofer sinucigaș în Craiova

În interiorul mașinii șoferului vinovat, polițiștii au descoperit un bilet de adio adresat fostei iubite a tânărului, dar și fratelui său, astfel că în scurt timp anchetatorii au realizat că accidentul nu a fost accident, ci o sinucidere șocantă.

Potrivit unor surse, familia distrusă în accident era din Motru. Cei doi soți și fetiță lor mergeau către mare în mașina pe care o cumpăraseră cu numai o zi înainte de tragedie.

Subiecte în articol: Craiova
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile