Antena 3 CNN Actualitate Social Lebădă albă, rănită grav, salvată de polițiști, în Dridu

Lebădă albă, rănită grav, salvată de polițiști, în Dridu

O lebădă albă a fost salvată de către polițiștii din cadrul Biroului pentru protecția Animalelor, după ce a fost găsită în stare gravă, în apropierea lacului de acumulare din localitatea Dridu.

de Viorel Aydan Cioroi    |   

Sesizarea a fost făcută miercuri, după ce pasărea a fost observată pe marginea drumului, în apropierea localității Dridu, fiind foarte rănită.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Ialomiţa s-au deplasat la locul unde pasărea fusese văzută și au constatat prezența unei lebede albe, care se afla într-o stare precară de sănătate.

”Pasărea a fost găsită de polițiști în scurt timp de la primirea sesizării, se afla într-o stare precară de sănătate, speriată și în pericol de a fi lovită de autovehicule”, a transmis IPJ Ialomița într-o postare pe Facebook.

Lebăda a fost preluată și încredințată reprezentanţilor unui centru de salvare şi reabilitare a animalelor sălbatice, unde i se vor acorda mai multe îngrijiri necesare, pentru a putea să se reintegreze în mediul natural.

Lebedele sunt protejate prin lege iar capturarea sau uciderea acestora poate fi sancționată cu amendă sau cu închisoarea, până la trei ani.
 

Subiecte în articol: Lebădă Dridu salvată rănită Ialomița
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile