Antena 3 CNN Life Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. „Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate...”. Poate ține loc de antibiotic!

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. „Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate...”. Poate ține loc de antibiotic!

<1 minut de citit Publicat la 20:30 23 Noi 2019 Modificat la 20:30 23 Noi 2019

Lidia Fecioru a spus, la rubrica Leacul Zilei, de la ”Adevăruri Ascunse”, cum putem folosi hreanul pentru a ne menține sănătoși.

Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate de litru și se adaugă vodcă. Și se face o mixtură. Se poate lua dacă ne dor dinții, e foarte bună de făcut gargară pentru că ține loc de antibiotic. De multe ori, așa se poate opri o infecție în cavitatea bucală. 

Mai putem folosi frunzele de hrean, le înmuiem în apă caldă și le punem pe cap, pe genunchi. Ciupește puțin dar nu doare. Scoate sărurile din organism.

Rădăcina de hrean e foarte bună pentru cistite. Ceaiul se face astfel: o lingură de hrean ras se pune pentru un pahar de apă și se fierbe cinci minute la foc mic. Se acoperă și se lasă 10 minute, apoi se bea câte trei patru pahare pe zi în caz de cistită acută.

Citește mai multe din Life
» Citește mai multe din Life
TOP articole