Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, declarație suprinzătoare după eliminarea din Europa League. ”E normal...”

Laurențiu Reghecampf, declarație suprinzătoare după eliminarea din Europa League. ”E normal...”

Vicecampioana României a ratat calificarea în 16-imile Europa League după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 în meciul din deplasare cu Villarreal, disputat pe stadionul El Madrigal.

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit pentru ratarea calificării, deși jocul prestat de elevii săi a fost unul bun.

"Suntem dezamăgiţi pentru că nu ne-am calificat, dar jocul a fost unul bun. Cred că toţi băieţii au alergat foarte mult şi s-au dăruit, sunt mulţumit de ei. Dacă eram puţin mai concentraţi la unele momente şi un pic mai curajoşi, poate altul era rezultatul. Păcat pentru că nu ne-am calificat", a spus Reghe, potrivit DigiSport.

Antrenorul Stelei și-a îndreptat atenția apoi asupra lui Gulobovic, care a evoluat accidentat."Golubovic joacă având o fractură. De aceea am decis să jucăm la început cu Adi Popa vârf şi abia apoi să îl introducem pe "Golu". E normal că faţa echipei s-a schimbat când a intrat un atacant de talia lui", a spus Reghecampf, care a mai spus că echipa va arăta altfel odată ce se vor face transferurile în următoarea pauză competițională: "Cu siguranţă echipa va arăta altfel din iarnă, după transferuri. Uitaţi-vă şi la actuala echipă, sunt mulţi jucători care au crescut de la meci la meci. Dar trebuie avută răbdare. Din ce am văzut în această seară, am mari speranţe".

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile